skip to Main Content

Christmas @Joseph

Tijdens de kerstdagen kunt u bij ons terecht voor een heerlijk diner! Wij zijn kerstavond en beide kerstdagen geopend, reserveren is nu al mogelijk! Er kan a la carte gegeten worden en er is een speciaal 3-gangen kerstmenu voor €34,50.

Voorgerecht, keuze uit:
Steak Tartaarmet truffelmayonaise, Amsterdamse ui en croutons
of
Tonijn Tartaar – met wasabi mayonaise en wakame

Hoofdgerecht, keuze uit:
Hertenbiefstuk – met heerlijke aardappel muffin, stoofpeer, paddenstoelen
en een saus van Port
of
Zeebaars – met een truffelrisotto en paddenstoelen

Nagerecht:
Tarte tatin van peer – met hazelnootijs

 

Een wereldse avond begint bij Joseph

Bij Bar Bistro Joseph waan je je in internationale sferen: het bistro-gevoel van de Côte d’Azur gecombineerd met de luxe allure van New York. Het resultaat? Een heel relaxte ambiance waar je geniet van de heerlijkste gerechten en de beste wijn. De mooiste avonden beginnen bij Joseph.

Culinaire toppers met eigenzinnige twist

Wat is er heerlijker dan je na een lange dag te laten verrassen door Joseph’s fusion cuisine: culinaire toppers van over de hele wereld, met een eigenzinnige twist van onze chefkok. Van een prachtige Angus beef tot speelse varianten op de Oosterse curry. Geen zin om te kiezen? Dan serveert de chef je graag zijn 3-gangen menu met de beste gerechten van de week.

Speciale wensen of vragen?

Nieuwsbrief ontvangen?

Joseph Events

Heeft u iets te vieren, laat ons het dan voor u organiseren. Wij hebben dat vaker gedaan. Voor bruiloften, verjaardagen, jubilea draaien wij ons hand niet om. U heeft de mogelijkheid om de ruimte privé en exclusief te gebruiken. In de beslotenheid van uw eigen ‘Birthday Bash’ kunt u uw op maat gemaakte feest op een leuke manier beleven. Josephines Bar regelt een welkomstcocktail en een verjaardagscadeautje. Eventueel kunt u doorschuiven naar Bar Bistro Joseph voor een feestmaal of andersom.

En natuurlijk bent u ook op zakelijk gebied bij ons van harte welkom. U kunt bij ons die belangrijke vergadering houden en daarna een aangeklede borrel geven. Of uw bedrijfsjubileum vieren met klanten en personeel. Wij zorgen voor de hapjes, drankjes en muziek. Maar ook als uw personeel moet overwerken kunnen wij een maaltijd verzorgen op locatie. Op gezette tijden organiseren wij wijn- en bierproeverijen. Wellicht wat voor uw belangrijkste klanten!?

Vraag ons naar de voorwaarden. Wij denken graag met u mee.

15
dec
21:00 tot 02:00
Tuinweg 3,
Hoofddorp,
Tuinweg,
Nederland
21:00 tot 02:00
Hoofddorp,
Tuinweg,
Nederland
Loading map

Bezoek ook onze andere vestigingen

Back To Top